keskiviikko 12. syyskuuta 2012

Viisi viikkoa kulunut

Ja alan tuntea nämä omiksi rinnoikseni. Silikonin reuna ei enää tunnu selkeästi lihasta vasten vaan on pehmennyt ja sulautunut osaksi rasvakudosta. Tai tältä se ainakin tuntuu. Aloitin myös öljyämisen Bio-Oil nimisellä arpiöljyllä. (olin kyseisestä öljystä puhunut jo aiemmin)

Sain myös vihdoin ja viimein GroupOnilta tilaamani tuotteet, eli ''Kolmet tukea antavat WauwBra-rintaliivit musta, beige ja valkea vain 34,90€ (arvo jopa 198,00€)" Hermot meni jo tilatessa näitä.

Tuotteessa luvattiin toimitus 3-4vko sisällä, mutta kun 5vko oli kulunut niin otin yhteyttä ja kyselin, missä mättää. No varastolta (Ranskasta) oli kyseinen tuote kokonaan loppunut ja olivat unohtaneet vain minulle ilmoittaa. Ilmoittivat vasta, kun perään kyselin. Olivat kuulemma saaneet uuden erän ja laittavat pakettia tulemaan. Tästä huolimatta matka kesti vielä pari viikkoa, eli sain odotella noita liivejä yli 6vko! En olisi asiasta niin paljon tuohtunut, jos minulle olisi edes ilmoitettu, että tuotteen lähetys myöhästyy, mutta kun nuo patonginpaskiaiset eivät vaivautuneet niin paljon asian eteen tekemään. Uhkasin vielä ottaa asian käsittelyyn  kuluttaja neuvonnan kanssa, jolloin asia vasta lähti etenemään. Ja kaikesta huolimatta Ranskan pääty kehtasi vielä pyytää minua kirjoittamaan englanniksi kirjoittamani mailin RANSKAKSI!

Silloin paloi käpy ja kirjoitin äkäisenä, että meillä suomessa ei todellakaan puhuta ranskaa ja saavat luvan hankkia tulkin ja vähän äkkiä jos haluavat asian rauhassa selvittää. Englanninkielen taito löytyi hyvin nopeaan tämän jälkeen... Silti rahojen palautuksessa menisi yhtä pitkä aika - ellei pitempikin, joten päätin olla palauttamatta tuotetta. Päätin vain ikinä olla ostamatta GroupOnilta enää yhtään mitään tuotetta, joka vaatii lähettämistä postitse.


Rintaliivit itsessään ovat todella mukavan tuntuiset. Tilasin koon S, joka sopii minulle hyvin. Kangas on ilmeisestikin lycraa (paksumpi versio sukkahousuista) ja venyy mukavasti, hengittää ja antaa tukea, minusta jopa paremmin kuin urheiluliivit. Mistään ei paina ja hengittäminen on helppoa. Kannatti siis kyseisiä liivejä odottaa!

Jouduin myös hakemaan harrastukseeni sairaslomaa (tankotanssi) sillä yläkroppani ei jaksanut vielä pitää minua kaikissa pyörähdyksissä niin hyvin tangolla, etten olisi näyttänyt kärsivältä tai tönköltä. Laitoin Mirjalle pyynnön maanantaina ja keskiviikkona tuli kirje postitse. Todella nopeaa toimintaa! Olin aivan ällikällä lyöty. Mutta ajoissa tuli ja myös tankotanssin opettajani oli tyytyväinen lääkärin todistukseen.

Kuvia:

Vasemman rinnan leikkausarpi

Oikean rinnan leikkausarpi

Ja sitten kuvaa vielä edestä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti