keskiviikko 26. syyskuuta 2012

Kaksi kuukauttako siitä jo on?

1.06.2012 - 10:52 
Niinhän siitä taitaa olla, kaksi kuukautta, vaikkakaan tuo päivämäärä ei kohdalle enää osukaan. Mutta, maanantaina miut leikattiin 8vko sitten (:

Edelleen voin sanoa, että vasen rintani on väärää paria oikean kanssa. Vasen on enemmän kohollaan, kyljellään ja aika-ajoin tunnoton. Oikea rinta taasen on ihan aidon oloinen ja tuntuinen, vaikka välillä kyllä puutuukin ja tunto häviää. Nänneihin ilmestyy myös välillä pieniä mustelmia jotka katoavat yhtä nopeasti kuin tulevatkin. Mm. eilen nuo mustelmat katosivat suihkussa.

Olen unohtanut hieroa tissejä ja sen huomaa. Eivät ole läheskään niin joustavan oloiset ja tuntuiset kuin hieronta-aikana. Nyt olen alkanut ottamaan takaisin tuota unohdusta ja hieromaan jälleen.

Ostin myös uudet (3kpl) rintaliivit! Nyt minulla on jopa neljät kaarituelliset liivit! Sain myös Mirjalta luvan alkaa pitämään liivejä oman voinnin mukaan, eli kesä ja spagettitopit, täältä tullaan!

Yritin myös viikonloppuna nukkua ilman rintaliivejä. Ensimmäinen yö meni ongelmitta, sillä olin niin väsynyt, etten huomannut mitään ongelmaa. Toisena yönä kun käännähdin kyljelleni, tunsin kuinka silikoni liikkui vasemmassa rinnassa. Käännyin sitten katsomaan ja säikähdin aika lailla, kun vasen rintani aksvoikin yllättäen kyljestä. Suosiolla raahauduin siis hakemaan tukiliivit ylle ja takaisin sänkyyn. Hemmetti.

Mutta olen jo välillä käyttänyt kaarituellisia liivejä muutenkin aina esim. kaupungille mentäessä ja kaikki on sujunut hyvin. Ylimääräisiä pistelyitä etc. ei ole ollut. Öljy, jota aiemmin mainostin on myös toiminut. Arvet ovat silminnähden vaalentuneet (vaikka edelleen punaiset ovat) eivätkä ole enää kovinkaan kohollaan. Itse asiassa sormella on hankala enää löytää, missä arpi menee. Arvet myös kutiavat, mutta itse sain aikanani kuulla terveyskeskuslääkäriltä, että se olisi merkki arven paranemisesta.

Kävin myös tuossa pari viikkoa takaperin tekemässä pari mallikeikkaa, voisin heitellä niistäkin kuvia tänne, kunhan saan aikaan availla oman koneeni. Laitan tänne käsittelemättömät kuvat niin ihmiset pystyvät näkemään, millaiset arvet todellisuudessa ovat. Yhdessäkin kuvassa näkyy hyvin, miten pitkälle kyljen puolelle arvet näkyvät.

Sitten minun tisseistä muiden tisseihin. Kuinka moni on lukenut kyseisen jutun? www.iltalehti.fi/hullumaailma/2012060915687928_hu.shtml
Ja seuraava kysymys, kuinka moni silikonirinnat ottanut huolestui tuosta / kuinka moni jotka ovat miettineet silikoneja alkoivat mielessään ottaa takapakkia?

Minusta tuo uutinen oli lähinnä huvittava, enkä itse todellakaan alkanut tökkiä omia Mentoreja siinä pelossa, että ne päättäisivät poksahtaa yllättäen kanssa. Miksi?
1. Jutussa sanottiin, että leikkauksesta oli jo 6vko, kun arvet aukesivat. Miten huonosti tikatut leikkaushaavat täytyvät olla, että arvet popsahtavat ulos?! Itsellä nuo olivat ummessa jo parissa viikossa! Ja viikonlopulla näin, kuinka eräällä läheisellä oli poistettu kasvain vatsan alueelta ja tuo haava oli ainakin sellainen 30-40cm pituinen ja jo viikon sisällä ummessa. Kertooko tuo jotakin kirurgin pätevyydestä?
2. Kun täällä haukutaan Tiina Jylhää ja muita kauneuskirurgiaa tekeviä tahoja, niin nimi on aina esillä. Tässä jutussa ei kerrottu yhtään mitään edes siitä, missä leikkaus on tehty tai kuka sen on suorittanut.
3. Myöskään silikonien valmistajaa ei kerrottu. Nainen on kuulemma itse ottanut selvää asioista, mutta lehtijuttu ei kerro, oliko silti m, - tai pip-implantit naiselle tullut.
4. '' Leikkaushaava avautui ja keltainen neste valui ulos minuutin ajan'' eikö tuo jo paljasta, että rinnat olivat tulehtuneet? Keltainen neste on aika varmasti ollut mätää, jota rinta on kerännyt tulehduttuaan. Itse ainakin katselin, että minulle laitettavissa silikoneissa oleva neste oli täysin kirkasta. Miksi nainen ei hakeutunut hoitoon?

Nämä ovat tottakai vain omia mietteitä, mutta kun minulle näytettiin tämä juttu sillä perusteella, että "älä nyt pelästy ja ala panikoida" niin loukkaannuin hieman siitä. Miksi pitäisi alkaa panikoida, kun minulla on lähtökohtaisesti ihan eri tilanne kuin kyseisen jutun naisella?

Minusta vaan olisi kiinnostava tietää, kuinka moni ottaa noita lehtijuttuja täysin tosissaan ja alkaa perua päätöksiään tai pelätä asian kannalta.

Kuvia:

Edestä, vielä näkyy ettei aidot ole

Arvet ovat alkaneet siistiytymään

Nännit ovat vielä aika pystyssä

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti